1

بابه‌ت: كؤري ئاواتى منة

[size=16][/size]سلاو هاوريان من وةك كةسايةتى خوم ئاواتم كجة كۆريية بۆية ايستاش جاوةري دةكةم تا كجيكى كۆري يا بي بجيت بيكةمة نيۆ زيانم

2

وه‌ڵام: كؤري ئاواتى منة

هاهاهاها .. وەلله برام !! ئۆهۆ !! ئەو دەردە هی منە توشت بووە !!  big_smile big_smile
وەلله ئاسان نییە !! با پێت بڵیم !! ئەوەندەی ئەمن بەدوای کچە کۆری وە بوویمە باوەرناکەم کەس وەکوو من مەراقی پیش بێت !!

کورە ئەوانە مێرد بەمن و توو ناکانە !! چونکە 1 - زۆر جوانن 2 - بەس کورە کۆری جوانیان دەوێ یاخود کورە یابانی کە دەوڵەمەند بی 3- پیاوی زۆر دەوڵەمەندیان دەوێ sad

دەزانم ! ئەتوش گیرۆدەی کجە ئاسیای بووی !!
برام ئەمن زۆر لە دوای کچی کۆری گەراوم .. نەمتوانیوە کچێک بدۆزمەوە رازی بکەم کە ببتە خۆشەویستم زۆر زەحمەتە !! sad
*جارێکیان کچێکی کۆری بوە هاورێم !! زۆر نزیک بووم لێی هەتا وای لێهات داوای رەقەم تەلەفۆنیم لێکرد !! بەس ئاخخ sad پێی نەدام sad  کورە لە کامیرە دیتم ... زۆر زۆر زۆر جوان بوو وەخت ،مابوو بفرم لە خۆشییان گۆتم تەواو !! نەمردم کچێکی کۆریم دیتەوە.
بەس ئەوەندەی پێنەچوو لەدەستم دا sad ...

وازم لە کچە کۆری هینا چونکە ! بیرم کردەوە !! ئەوانە بوزا پەرستن من ئەگەر خۆشەویستیش ببینمەوە ناتوانم زەواجی لەگەل بکەم .. sad

ئەوجە ئێستا شتێکی ترم دۆزیتەوە .. کچە ئەندەنوسی big_smile هاهاها بە ئاسانی واز ناینم .. ئەرێوەلله ئیستا ئەوە نزیکەی 6 مانگە ئیلاقەم لەگەل کچێکی ئەندەنوسی هەیە .. هیچ فەرقی نییە لەگەل کچە کۆری ئەجە ئەوانە ئیسلامیشن ...
وە ئامادەیە مێردم پیبکە big_smile هاهاها ... من لەسەر کۆلیژم ماومەتەوە هەتا تەواوی دەکەم .. راست دەچم دەیخوازم  big_smile

هیوادارم تۆش بتوانی بۆخۆت کچێک بدۆزییەوە  big_smile

[center]
http://koala41.files.wordpress.com/2008/03/iljimae-2.jpg[/center]
[center][size=16]ㅠ.ㅠ     YaHaLa     ㅠ.ㅠ[/size][/center]
[center]"^^ هــــــــــــه‌ر گۆرانییه‌کی کۆریت ویست لــــێره‌ داوای بکه ^^"‌ [/center]

3

کاك وەلید هەموو شتیك قسمەت و نسیبە و هەموو کچێکیش وەکوو یەك نییە، باوەریشم وایە هەموو کچێکی کۆری و یابانی وانین کە تۆ باسیان دەکەی. بەڵام وادیارە ئەو کچانەی کە تۆ دۆزیوتەوە لەدوای کوری جوان و دەوڵەمەند بووینە. ئەوەش شانسی تۆ big_smile

باشە زۆر مەرەقم کرد ئەوە ئەگەر رەقەمی کچە کۆرییەکەت وەرگرت ئایا چۆن قسەت لەگەڵی دەکرد؟ big_smile بە گووگڵ ترانسلێتەر یان بە قاموسی دەستی؟ big_smile

ههههههههههه دەی چاوت رۆن، هیوادارم ئەوکچەشت لەدەست نەچێت tongue

4

سوپاس ^^'

[center]
http://koala41.files.wordpress.com/2008/03/iljimae-2.jpg[/center]
[center][size=16]ㅠ.ㅠ     YaHaLa     ㅠ.ㅠ[/size][/center]
[center]"^^ هــــــــــــه‌ر گۆرانییه‌کی کۆریت ویست لــــێره‌ داوای بکه ^^"‌ [/center]

5

كئ كۆرى خۆش ئةويت من زۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆرم خۆش ئةوين ئةو كۆرييانة

http://www.webchinupload.com/files/sujum1[1]_2.jpg

6

big_smileمن هيوايةتم حۆرى بةهةشتة ..

تؤده زانيت بؤجى مرؤفه كان كه وره ده بن به قه له م جاف شت ده نوسن ,,,,,,,,,بؤئه وه ى بزانن كه جيتر سرينه وه ى هه له كان ئاسان نييه.....

7

mn hywatma ewa btopenm chunka qsay be mahna dakan big_smile

8

من ئاشقي كورةكانيانم

9

ئۆوووووووووووووووووووووووووووووووووووو بيرۆزه ئينشائلا بئى ده كه ى

10

ئۆوووووووووووووووووووووووووووووووووووو بيرۆزه ئينشائلا بئى ده كه ى