بابهت: كؤري ئاواتى منة
[size=16][/size]سلاو هاوريان من وةك كةسايةتى خوم ئاواتم كجة كۆريية بۆية ايستاش جاوةري دةكةم تا كجيكى كۆري يا بي بجيت بيكةمة نيۆ زيانم
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
مـهكۆی خەیاڵ 2026 » دان پێدانان (ئیعتیراف کردن) » كؤري ئاواتى منة
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
[size=16][/size]سلاو هاوريان من وةك كةسايةتى خوم ئاواتم كجة كۆريية بۆية ايستاش جاوةري دةكةم تا كجيكى كۆري يا بي بجيت بيكةمة نيۆ زيانم
هاهاهاها .. وەلله برام !! ئۆهۆ !! ئەو دەردە هی منە توشت بووە !!
وەلله ئاسان نییە !! با پێت بڵیم !! ئەوەندەی ئەمن بەدوای کچە کۆری وە بوویمە باوەرناکەم کەس وەکوو من مەراقی پیش بێت !!
کورە ئەوانە مێرد بەمن و توو ناکانە !! چونکە 1 - زۆر جوانن 2 - بەس کورە کۆری جوانیان دەوێ یاخود کورە یابانی کە دەوڵەمەند بی 3- پیاوی زۆر دەوڵەمەندیان دەوێ
دەزانم ! ئەتوش گیرۆدەی کجە ئاسیای بووی !!
برام ئەمن زۆر لە دوای کچی کۆری گەراوم .. نەمتوانیوە کچێک بدۆزمەوە رازی بکەم کە ببتە خۆشەویستم زۆر زەحمەتە !!
*جارێکیان کچێکی کۆری بوە هاورێم !! زۆر نزیک بووم لێی هەتا وای لێهات داوای رەقەم تەلەفۆنیم لێکرد !! بەس ئاخخ
پێی نەدام
کورە لە کامیرە دیتم ... زۆر زۆر زۆر جوان بوو وەخت ،مابوو بفرم لە خۆشییان گۆتم تەواو !! نەمردم کچێکی کۆریم دیتەوە.
بەس ئەوەندەی پێنەچوو لەدەستم دا
...
وازم لە کچە کۆری هینا چونکە ! بیرم کردەوە !! ئەوانە بوزا پەرستن من ئەگەر خۆشەویستیش ببینمەوە ناتوانم زەواجی لەگەل بکەم ..
ئەوجە ئێستا شتێکی ترم دۆزیتەوە .. کچە ئەندەنوسی
هاهاها بە ئاسانی واز ناینم .. ئەرێوەلله ئیستا ئەوە نزیکەی 6 مانگە ئیلاقەم لەگەل کچێکی ئەندەنوسی هەیە .. هیچ فەرقی نییە لەگەل کچە کۆری ئەجە ئەوانە ئیسلامیشن ...
وە ئامادەیە مێردم پیبکە
هاهاها ... من لەسەر کۆلیژم ماومەتەوە هەتا تەواوی دەکەم .. راست دەچم دەیخوازم
هیوادارم تۆش بتوانی بۆخۆت کچێک بدۆزییەوە ![]()
[/center]کاك وەلید هەموو شتیك قسمەت و نسیبە و هەموو کچێکیش وەکوو یەك نییە، باوەریشم وایە هەموو کچێکی کۆری و یابانی وانین کە تۆ باسیان دەکەی. بەڵام وادیارە ئەو کچانەی کە تۆ دۆزیوتەوە لەدوای کوری جوان و دەوڵەمەند بووینە. ئەوەش شانسی تۆ ![]()
باشە زۆر مەرەقم کرد ئەوە ئەگەر رەقەمی کچە کۆرییەکەت وەرگرت ئایا چۆن قسەت لەگەڵی دەکرد؟
بە گووگڵ ترانسلێتەر یان بە قاموسی دەستی؟ ![]()
ههههههههههه دەی چاوت رۆن، هیوادارم ئەوکچەشت لەدەست نەچێت ![]()
سوپاس ^^'
[/center]كئ كۆرى خۆش ئةويت من زۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆرم خۆش ئةوين ئةو كۆرييانة
![http://www.webchinupload.com/files/sujum1[1]_2.jpg](http://www.webchinupload.com/files/sujum1[1]_2.jpg)
من هيوايةتم حۆرى بةهةشتة ..
mn hywatma ewa btopenm chunka qsay be mahna dakan ![]()
من ئاشقي كورةكانيانم
ئۆوووووووووووووووووووووووووووووووووووو بيرۆزه ئينشائلا بئى ده كه ى
ئۆوووووووووووووووووووووووووووووووووووو بيرۆزه ئينشائلا بئى ده كه ى
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مـهكۆی خەیاڵ 2026 » دان پێدانان (ئیعتیراف کردن) » كؤري ئاواتى منة
پشتبهسته به PunBB, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]