دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
مـهكۆی خەیاڵ 2026 » یاساکان، تێبینی و پرسیاری تایبەت بە مەکۆ » چۆنیەتی نوسینی بابەت لەمەكۆی خەیال
جوانە دەست خۆش سەركەوتوبی
babateky baswdw jwana dast xosh

دەست خۆش پێویستە ئەم بابەتە جێگیر بێت بۆ ئەوانەی کە نوێن تاوەکو زووتر ببینن و بزانن.
شتێکی پێوست بوو بۆ ئەندامە نوێیەکان دەست خۆش هەربژی
كاكة لاوين كيان زۆر سوباس بۆ ئةم بابةتة بةلآم نازانم بجمة جي بةشيكةوة بۆ ناردنى بابةتةكةم تكام واية روونكردنةوةم بۆ بنيريت بۆ ئةم ئيمةيلة.... زۆر سوباس هةر بزين [email protected]

ببورە
دەبێ بزانی بابەتەکەت لەسەر چیە گشتیە یا هەمەرەنگە یا بەشی ئاینیە .........هتد
بابڵێن گشتیە کرتە لەسەر بەشی گشتی بکە هەر لەسەرەتای لاپەرەکەوە دەبینی نوسراوە پەیامی نوێ بنووسە کە کرتە لەسەری کرد ئەوا دەتوانی بابەتەکەت بنووسی لەگەل سەردێرێکی شیاو
لەگەڵ رێزم
هیوادارم فێری ببی ئاسانە هەرچەندە کاک لاوەش بە جوانی روونی کردۆتەوە .
ببورە
دەبێ بزانی بابەتەکەت لەسەر چیە گشتیە یا هەمەرەنگە یا بەشی ئاینیە .........هتد
بابڵێن گشتیە کرتە لەسەر بەشی گشتی بکە هەر لەسەرەتای لاپەرەکەوە دەبینی نوسراوە پەیامی نوێ بنووسە کە کرتە لەسەری کرد ئەوا دەتوانی بابەتەکەت بنووسی لەگەل سەردێرێکی شیاو
لەگەڵ رێزم
هیوادارم فێری ببی ئاسانە هەرچەندە کاک لاوەش بە جوانی روونی کردۆتەوە .
زووور را سته وا يه
زۆر سوباس كاك لاوه نه مده زاني جۆن يه يام ينوسم :hmm:

دةست خوش من دةيزانم
دةستت خۆشبيت
به به تيكى به سوده

من شعرم دةوئ
"دةست خوش بةراستى بابةتيكى زورباشة "بةلام من نازانم جون بابةتةكانم بنيرم تكايةدةتوانى هاوكاريم كةى
http://xeyal.net/forum/viewtopic.php?id=5379
سەرەتا سەردانێکی ئەم لیبکە سەرەوە بکە ئینجا گەر لەوێش کێشەت هەبوو پەیوەندیمان پێوەبکەرەوە
پەیامەکەی سەرەوەشت دەستکاری کرا ئیمێلەکە رەش کراوە ئەگەر دوای ئەمە کێشەت هەبوو ئەوا بە پەیامی تایبەت پەیوەندی بە کاک لاوە بکە نەک بە دانانی ئیمێڵ لە شوێنی گشتی.
لەگەڵ رێزمان

مـهكۆی خەیاڵ 2026 » یاساکان، تێبینی و پرسیاری تایبەت بە مەکۆ » چۆنیەتی نوسینی بابەت لەمەكۆی خەیال
پشتبهسته به PunBB, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]