بابهت: وێنەی نایاب و جوان ! +18
سڵاو،،
ئەم وێنانەم ئامادەکردوە لەفلیمی ترس و لەرز و ئەمانە زۆر باوە

تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
مـهكۆی خەیاڵ 2026 » وێنە و ڤیدیۆی ترسی +١٨ » وێنەی نایاب و جوان ! +18
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
سڵاو،،
ئەم وێنانەم ئامادەکردوە لەفلیمی ترس و لەرز و ئەمانە زۆر باوە

كورة بابة ئةم وينانة دلتةزينن دلى مرۆف نتوند دةكات
dastttt xosh
لەگەڵ ڕێزم بو دانەری ئەم وینانە بەلأم ئەم وێنانە زۆر ناشرین و نەشیاون
لەگەڵ رێزم بۆ بەریزت بەلام گەر حەزت لەم جۆرە بابەتانە نییە دەتوانی ئەم بەشە نەکەیەوە و سەیری بابەتەکانی نەکەیت

ببورە من مەبەستم هیچ نەبو بەڵام تۆ نوسیوتە وێنەی نایاب بۆیە من سەیرم كرد.موشكیلەی كورد لەوەدایە ڕەخنەی پی قبوڵ نیە
ببورە من مەبەستم هیچ نەبو بەڵام تۆ نوسیوتە وێنەی نایاب بۆیە من سەیرم كرد.موشكیلەی كورد لەوەدایە ڕەخنەی پی قبوڵ نیە
١- من نەم نووسیوە تەنانەت بابەت هی منیش نییە هی ئەندامێکی ترە
٢- بە پێچەوانەوە رەخنە گرتن مرۆڤ بەرە و پێش دەبات نەک پێی ناخۆش بێت بەڵام بە شەرتێک رەخنەکان لە شوێنی خۆیان بن
٣- موشکیلەکی کەش هەیە ئەوەیە کە هەرچەندە هەموومان کردین بەڵام کورد بەبێ ئەوەی سەیری یاساکان بکات سەردانی بابەتەکان دەکات و بە پێخواست بەناو دەکەوی ئەم وێنانە وێنەی نایابن لە رووی ترسیەوە نەک لەرووەکانی تر
رێزمان قەبوڵ بکەن

1.ببورە بەڕێز كە بابەت هی تۆ نیە تۆ بۆ قسەت كرد لەسەری من ڕەخنەم لەتۆ نەگرتبو لە دانەرەكەیم گرتبو
2.من قەناعەتم بەوە هەیە كەڕەخنەكەم لەجێی خۆیایەتی
3.من یاساكانیشم خوێندۆتەوە تەمەنیشم لەسەرو 18 ساڵەوەیە.لەگەڵ ڕێزم بۆ تان وام زانی مەكۆی خەیاڵ شتەكانی هەموی خەیاڵن بەڕێزم دوبارە ببورە
1.ببورە بەڕێز كە بابەت هی تۆ نیە تۆ بۆ قسەت كرد لەسەری من ڕەخنەم لەتۆ نەگرتبو لە دانەرەكەیم گرتبو
2.من قەناعەتم بەوە هەیە كەڕەخنەكەم لەجێی خۆیایەتی
3.من یاساكانیشم خوێندۆتەوە تەمەنیشم لەسەرو 18 ساڵەوەیە.لەگەڵ ڕێزم بۆ تان وام زانی مەكۆی خەیاڵ شتەكانی هەموی خەیاڵن بەڕێزم دوبارە ببورە
بۆ پرسیاری یەکەمت وابزانم پێویست ناکات وەڵام دەمەوە بابەت هی من نییە بەڵام هی ئەندامێکی ترە بۆیە ئێمە بەرپرسیارین لەسەر ئەوەی کە یەکە یەکە سەردانی هەر بابەتێک بکەین کە دادەنرێن لە مەکۆ.
٢- هەر کەسە و قەناعەتی خۆی هەیە منیش پێم واییە کە رەخنەکەت لە جێگەی خۆی نییە
٣- من مەبەستم تەمەن نییە مەبەستم لەوەیە کە حەزت لەم خۆرە بابەتانە نییە مەیان کەوە
لەگەڵ رێزم

ئةكةر تيبينيت كردبيت ئةم وينةية لة بةشى وينةى ترسى +18 داية , واتة بةس وينةى ترس و توقينةرى تياية .
وينةيةكي قيزةونة:D
![]()
به راستى شتى دل ته زينن
offf xom ma3awn twbm balam baqadar amana dlm tekal nahatwa awa 4on nant bo axwre away amana anern tek4wm
هيوام وايه كه ئه ندامه كان ئه و وينانه ى كه داى ئه به زينن بنوسن سه ر به ج ولاتيكه
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
مـهكۆی خەیاڵ 2026 » وێنە و ڤیدیۆی ترسی +١٨ » وێنەی نایاب و جوان ! +18
پشتبهسته به PunBB, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]